Rólunk


megnezlekmagyarorszag.hu
Magyarország értékeinek blogja


Elérhetőségek:
Elérhetőségek: info@megnezlekmagyarorszag.hu
Tel.: 06-30/617-1048


Megnézlek Magyarország Blog, pár éve jött létre, a Gemenci erdő mélyén. Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét, hogy hazánk rengeteg látnivalóval rendelkezik a természeti adottságok, az építészet, a kultúra és a geológia területén egyaránt.  
 Partneri viszonyban állunk a Civertan Grafikai Stúdióval, akik hasonló szándékkal üzemeltetnek több weboldalt és facebook profilt. A partneri viszony kialakításának köszönhetően a cikkeinkben felhasználásra kerülnek a Civertan 500,000-nél is több légi felvételei. Az országos hírű, legnagyobb látogatottsággal rendelkező weblap a szeretlekmagyarorszag.hu, folyamatosan közli le cikkeinket. 


Nagy Gábor szerző/főszerkesztő:

Skanzen, Szenna 2014


  1983.-ban születtem Székesfehérváron. Középiskolai éveimet a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, kerámia szakán végeztem. Itt olyan szakemberek keze alatt tanulhattam a népművészetet, művészettörténetet és a szakmát, mint Büki Zsuzsanna, Pinke Miklós vagy N. Csehi Edit. A középiskolai évek után a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar növendékeként Lieber Erzsébet, Ország László voltak a mestereim. Sajnos tanulmányaimat, két év után befejeztem. Felnőttként a geológia alapjait Korbély Barnabás és Futó János geológusoktól tanulhattam, egy geotúra-vezetői tanfolyamon.
 24 éves voltam, amikor az életem gyökeresen megváltozott a Jézus Krisztussal való találkozás hatására. Amiket addig értéknek véltem, hirtelen teljesen értéktelenné váltak. Pillanatok alatt szabadultam meg a drog- és alkoholfüggőségből, és az öngyilkosság gondolatától. Elkezdtem szépnek látni az engem körülvevő világot.

  2015. október 18.-án a Bakony-Balaton Geopark és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park által szervezett geotúra-vezető tanfolyamot végeztem el. 2016. február 1.-től, a Bakony-Balaton Geopark szerződéses partnere vagyunk a Keleti-Bakonyban.
  2017. 02. 25.-én az Egyenes Út Turisztikai Egyesület alakuló közgyűlésén, annak elnökévé választottak. Az Egyesület kifejezetten a keresztény életvezetés szerint élők számára szervez túrákat, kirándulásokat, táborokat és egyéb szabadidős programokat. Nagy megtiszteltetés ebben a munkában részt venni.

  

Nagy Gábor
geotúra-vezető,
Egyenes Út Turisztikai Egyesület, elnök
a Megnézlek Magyarország Blog szerzője/főszerkesztő
Bakony-Balaton Geopark geotúra-vezető, Keleti-Bakony

Családommal 2016 őszén egyik kirándulásunkon


Matyival a Fertőzug Állatsimogatóban 2017-benGrósz Istvánnal a székesfehérvári Hit Gyülekezete lelkészével a Római-fürdőnél 2016-banSzekeres Zsanett, társszerző:  Szekeres Zsanett vagyok, 26 éves. Jelenleg három gyermekemmel tartózkodom otthon. Már általános iskolásként is szívesen írtam cikkekket az iskolaújságba. Az írás és az irodalom szeretete a gimnáziumba is elkísért, aktívan részt vettem szavaló - és szép kiejtési versenyeken, pályázatokon. Az utazás szeretete később jött, férjemmel és a gyerekekkel sokfelé jártunk már az országban. Úgy gondoljuk, az hogy három, kicsi gyerekünk van, még nem akadályozhat minket abban, hogy hazánkat közelebbről is megismerjük. A legkisebb még csak 5 hónapos, de már ő is rutinos csavargónak számít. Utazásaink alkalmával igyekszünk természeti és/vagy történelmi jelentőségű helyekre ellátogatni. Hiszünk abban, hogy fontos a hagyományok ápolása és továbbadása a következő generáció számára. Igyekszünk úgy élni, hogy gyermekeink számára jó példát mutassunk. 
A közeljövőben is azon fogunk dolgozni, hogy a kedves olvasók elé tárjuk Magyarország legszebb, legmesésebb, legvarázslatosabb helyeit, értékeit. Nagy örömünkre szolgál, hogy van igény hazánkat igényesen, kulturált módon bemutató oldalakra.
 Célunk nem titkoltan az, hogy az oldalainkra látogató személyek kedvet kapjanak meglátogatni Magyarország legszebb műemlékeit, túraútvonalait, látnivalóit. Bővebb információt kapjanak hazánkról.RÓLUNK ÍRTÁK:

"Köszönöm ezt a sok csodás képet , amit megosztasz velünk! Sok sikert és további jó munkát kívánok! 
Gila Edit


"Gyönyörű felvételeket láttam, olyan helyekről is, ahol nem jártam.Köszönöm,hogy végignézhettem!"
Bencze Éva


"Köszönjük szépen! Nagyon jól éreztük magunkat! Nagy élmény volt!"
Tibi és Évi

"Nagyon szép és értékes amit csináltok, csak így tovább..!"
Törökné Irén

"...Szeretném megköszönni a jól felkészült, profi, túravezetésedet. Örömmel emlékezem vissza. Tartalmas volt, a táj csodás volt, érdekes infókat tudtam meg pl. a dolomitokról és  Keleti- Bakony múltjáról. Szóval nagyon jól éreztem magam."
Csesznák Márta


"Fantasztikus elkötelezettséggel dolgoznak a nemes cél érdekében. Gratulálok és köszönet érte!"
Harmat Beáta
Bakonyi Természettudományi Múzeum