Legyen része Ön is a munkánknak!


Tisztelt Érdeklődő!

 Közel öt éve dolgozunk azon, hogy Magyarország természeti, geológiai és történelmi értékeit, nevezetességeit bemutassuk ezen a blog oldalon. Arra törekszünk, hogy minél több ilyen helyre eljussunk. Ha végignéz oldalunkon, Ön is láthatja, hogy azokat a helyeket, ahol már jártunk mind igyekszünk igényes és kulturált módon bemutatni.
 Amennyiben támogatni kívánja ezt a munkát, azzal lehetőséget biztosít számunkra, hogy még több értéket sorakoztathassunk fel hasábjainkon!

Kedvezményezett: Nagy Gáborné
Számlát vezető pénzintézet: Budapest Bank
Számlaszám: 10102952-35407200-01003005
Megjegyzés: Megnézlek Magyarország részéreMédiaajánlat

Kedves Szállásadók/Rendezvényszervezők!


  A magyarországi szállásadóknak lehetőség van arra, hogy oldalunk munkáját úgy támogassák, hogy egy vagy két éjszaka fejében az oldalunk oldalhasábjain 6 hónapon keresztül megjelenjen a vállalkozása hirdetése, valamint egy cikket jelentetünk meg a szállásról, és a környéken található nevezetességekről. 
  A turisztikai látványosságok és rendezvények fenntartói/szervezői ingyenes belépés fejében szintén megjelenési és hirdetési lehetőséget kapnak oldalunkon és a közösségi média felületünkön!
 Oldalunk az egyik leglátogatottabb turisztikai blog Magyarországon. Cikkeink némelyike eléri a tízezres olvasottságot. Blogunk népszerűsége drasztikus emelkedésen megy át hónapról-hónapra és évről-évre. Az oldalhoz tartozó facebook oldalunk heti elérése a tíz-, húsz-, harmincezret is meghaladja.

 Amennyiben Ön más módon kívánja támogatni a munkánkat, kérem keressen fel ajánlatával!

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
info@megnezlekmagyarorszag.hu
06-30/617-1048


Tisztelettel: 

Nagy Gábor 
a Megnézlek Magyarország blog szerzője